logo mijn poster

Standaard

standaard

Printwerk van uw beeldmateriaal

De favoriete vakantiefoto of portretfoto in een mooie lijst of die prachtige panoramafoto als canvasdoek wandvullend aan de muur.

U kunt kiezen uit verschillende materialen. Opspannen, inlijsten en opplakken met speciale coating behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Overzicht van de meest gangbare materialen

We maken altijd een offerte vooraf nadat we het aangeleverde materiaal bekeken hebben. Dit om teleurstellingen achteraf te voorkomen.
De populairste materialen zijn:
  • fotopapier van briljant glanzend tot mat , vanaf € 35 per m2
  • canvas, met lussen of opgespannen op zwaar spieraam, vanaf € 55 per m2
  • behangpapier, vanaf € 35 per m2
  • sticker op vinyl, € 43 per m2
  • zwaar geschept papier, zeer geschikt om de uitstraling van een aquarel te verkrijgen, vanaf € 60
Prijs per meter bij rolbreedte van ~1 m95 cm ( we kunnen naadloos printen tot 1.5 m breed en vele meters lang), alle prijzen zijn onder voorbehoud en exclusief transport, bewerking en BTW.

Beeldmateriaal aanleveren

Goed beeldmateriaal, daar staat of valt alles mee.
En dan bedoelen we niet alleen een mooi plaatje, de kwaliteit is uiterst belangrijk om een grote afdruk goed te laten lukken.
Technische zaken die de kwaliteit kunnen beïnvloeden:

Andere of speciale materialen?

De kans is groot dat wij u meteen kunnen helpen en anders zoeken we naar een goed alternatief. Kijk eens bij specials of neem contact met ons op om te vertellen wat u precies zoekt.

Beeldmateriaal nodig?

Beeldmateriaal moet soms nog bewerkt worden voor een goed resultaat. Dit kunnen we voor u verzorgen, net als scannen van negatieven of oude foto's.

Er zijn veel mogelijkheden om aan prachtig beeldmateriaal te komen. Bekijk de volgende sites eens: Belangrijk is dat het materiaal de juiste licentie heeft. Wij kunnen geen verantwoording dragen voor aangeleverd beeldmateriaal.
Kies voor een Creative Commons-licentie van het type 'naamsvermelding' en 'gelijk delen' of zorg dat er overeenstemming, toestemming voor gebruik, is met rechthebbenden in het geval van gewoon auteursrecht.